Zakelijk & Commercieel

Ook zakelijke goederen, ookwel B2B, worden tegenwoordig veelal via speciale webshops en webportals aangeboden.

En hoewel dit langzaam innoveert en groeit zijn hier nog bijzonder grote stappen te maken voor bedrijven die hun klanten niet alleen hun gehele aanbod beter en duidelijker willen laten zien, maar ook hun klanten willen aantonen dat zij innovatief zijn en ‘meegaan met hun tijd’.

Productpagina’s zijn dan ook de belangrijkste bezittingen van elke producent, leverancier of distributeur. Deze productpagina’s dienen de essentie van uw producten samenvatten die elke klant onmiddellijk aan dient te spreken en alle eventuele onduidelijkheden en twijfels dient weg te nemen.

Statische productfoto’s zijn voor innovatieve B2B bedrijven dan ook echt verleden tijd. Met 360 graden en 3D animaties laat u uw klanten niet alleen zien dat uw bedrijf een moderne partner is, maar tegelijkertijd voorkomt u veel praktische problemen met retourzendingen en klachtenafhandelingen doordat de producten toch niet voldeden aan het verwachtingspatroon van uw klant.

Eveneens zijn uw (nieuwe) zakelijke klanten ook minder tolerant dan consumenten, en indien een zakelijke klant een teleurstellende aankoopervaring gehad heeft is dit niet altijd meer met ‘scherpe prijzen’ te repareren.

Wij denken graag met u mee om samen met u de perfecte balans tussenen investering en oplossing te zoeken voor uw specifieke aanbod.

Vul onderstaand formulier in met jouw vraag voor offerte of afspraak.

Email: info@phorot.com

Telefoonnummer: +31(0)495769056

Copyright 2019 Phorot.com ©  All Rights Reserved