Levensmiddelen & Voedingsmiddelen

Het online aanbod en levering aan huis van levensmiddelen groeit gestaag maar toch zijn hier, zeker ten opzichte van het buitenland, nog bijzonder grote stappen te maken.

Deze traditionele sector, waarin nog (dure) fysieke winkels in overvloed zijn, lijkt toch ook langzaam te beseffen dat online verkoop wel degelijk een serieuze toekomst heeft.

Om in deze moeilijke sector een marktaandeel te verkrijgen of hierin succesvol te blijven dienen aanbieders dan ook hun online aanbod niet alleen te maximaliseren maar nog meer te specificeren.

Digitale innovatie biedt dan ook perfecte mogelijkheden voor pioniers die de eerste stap durven te zetten in e-commerce en omnichannel strategieen. Met onze 360 graden technieken kunnen potentiele klanten niet alleen de complete verpakking zien van het product dat ze aankopen, maar nog meer ‘inzoomen’ op de inhoud van het artikel en de voedingsmiddeletiketten volledig lezen.

Op deze manier kan de consument bepalen of er in het levensmiddel toevoegingen zitten waarvoor deze allergisch is, of dat het product niet voldoet aan de waarden waarnaar de consument op zoek is.

Indien aanbieders van levensmiddelen kiezen voor statische productfoto’s riskeren zij niet alleen dat consumenten hun artikelen willen retourneren indien deze niet voldoet aan de voor hen belangrijke eigenschappen, maar zal ook de binding met deze klant verloren gaan doordat deze zijn of haar toekomstige aankopen zal doen bij een aanbieder die deze mogelijkheden wel aan zal bieden.

Met onze 360 graden technieken kunnen potentiele klanten niet alleen de complete verpakking zien van het product dat ze aankopen, maar nog meer ‘inzoomen’ op de inhoud van het artikel en de voedingsmiddeletiketten volledig lezen.

Vul onderstaand formulier in met jouw vraag voor offerte of afspraak.

Email: info@phorot.com

Telefoonnummer: +31(0)495769056

Copyright 2019 Phorot.com ©  All Rights Reserved